Sommerlejr 2024

06-07-2024 13:00 til 12-07-2024 16:30

🔮🧙‍♂️🏰 Velkommen til årets mest magiske begivenhed - FDF Sommerlejr: Harry Potter Edition! 🏰🧙‍♀️🔮

Er du klar til at trÌde ind i troldmandens verden, hvor magi og eventyr venter rundt hvert hjørne? Vi inviterer alle troldmÌnd og hekse, unge som gamle, til en uforglemmelig uge fyldt med sjov, venskab og magiske oplevelser!

Tag med os til Hogwarts Skole for Heksekunst og Troldmandsskab, hvor du vil lĂŚre at kaste trylleformularer, brygge eliksirer og mĂĽske endda flyve pĂĽ din egen kost under en omgang Quidditch!

Men pas pü! Den onde troldmand, Lord Voldemort, lurer i skyggerne, og kun du og dine venner kan standse ham fra at sprede mørke over vores magiske verden.

Så spænd din kappe, greb din tryllestav, og tag med os på et eventyr, der vil forblive i dit hjerte for evigt! Hogwarts venter på dig! 🚂🔑🦉

Pü ürets sommerlejr tager FDF Roskilde, Taastrup og Høje Taastrup afsted sammen! 

Ugens indhold:

Pü sommerlejren deler vi os op i to lejre, indelejren (for puslinge, tumlinge og pilte) og udelejren (for vÌbnere, seniorvÌbnere og seniorer). Indelejren sover og spiser som udgangspunkt indenfor, mens udelejren altid er udenfor. Der vil ogsü vÌre mulighed for at puslinge, tumlinge og pilte kan sove i telt, hvis de ønsker. Hver dag vil indeholde nogle aktiviteter med udgangspunkt i temaet, fritid til at lege, lejrbülsunderholdning og andagt.

Büde inde- og udelejren kommer ogsü til at have en eller flere turdage i løbet af ugen. 

Mere info:
Ca. 2 uger før afrejse modtager du en mail med pakkeliste og det prÌcise afgang og hjemkomst tidspunkt.

Pris:
800 kr. og 600 kr. for efterfølgende søskende. Tilmeldingen er først gÌldende, nür betalingen er fuldført her igennem medlemsservice.

Tid og sted:
FDF Høje Taastrup og Taastrup mødes pü Bøgegürden (Bredebjergvej 8, 2630), hvorfra vi kører i bus til lejren Roarhytten (Granbakken 5A, 4070 Kirke Hyllinge) lørdag d. 6 juli klokken 13.

​FDF Roskilde kommer til lejren i løbet af søndag d. 7 juli.

Alle deltagere skal hentes pü lejren fredag d. 12 juli mellem 16 og 17. Vi foreslür forÌldre koordination ved afhentning. 

Tilmeldningsfrist:
Søndag d. 2. juni

Spørgsmül:

Har du spørgsmül eller vil du vide mere om, hvordan det er at vÌre pü sommerlejr, sü spørg din leder.

Pris

Pris: 800,00

Deltager

Spørgsmül

Allergener og medicin

Venligst noter hvis der er nogen allergener og/eller medicin, som vi skal vĂŚre opmĂŚrksom pĂĽ

Mit barn mü deltage i vand- og svømmeaktiviteter *Mit barn mĂĽ deltage i klatreaktiviteter *

Vi har uddannede klatreinstruktører med pü lejren, som vil overse at klatring foregür sikkert og indenfor normerne for Dansk TrÌklatreforeningDeltageren har en søskende, som allerede er tilmeldt til sommerlejrenHvor

Roarhytten
Granbakken 5A
4070 Kirke hyllinge
Danmark

HvornĂĽr

Fra 06-07-2024 13:00
Til 12-07-2024 16:30

Arrangør

FDF Høje Taastrup
--FDF Høje Taastrup--