Turkanoinstruktør 2 - Efterår 2023

29-09-2023 20:00 til 01-10-2023 13:00

Dette kursus giver dig ret til at lede kanoture med børn, unge og voksne i kendt kystnært farvand med en vind på maksimum 5 m/s og en vandtemperatur på minimum 10 grader. Ligeledes giver kurset dig ret til at tage Turkanoinstruktør 3 og undervise på sikkerhedskurset. Kurset varer hele weekenden, og der udstedes certifikat ved bestået eksamen.

På kurset får du mulighed for at stille spørgsmål til pensum, inden du går til eksamen lørdag og søndag. Eksamen er efter den fælles standard fra Kanosamrådet, og du vil blive bedømt af en censor. For at kunne deltage på dette kursus skal du:

  • Være fyldt 18 år.

  • Have gennemført Turkanoinstruktør 1 gennem FDFs Landsforbund.

  • Kunne dokumentere, at du kan svømme 400 meter i åbent vand eller 600 meter i svømmehal. Dette skal dokumenteres indenfor de sidste 6 måneder.

  • Have gennemført 20 km padling, 10 timers selvtræning og en tur med overnatning i det fri inden for de sidste 2 år. Dette skal du kunne dokumentere ud fra din logbog.


Om eksamen
Til eksamen er det muligt at gå op som et par eller som enkelt deltager. Det vil være den praktiske og caseopgaven du kan gennemføre i par. Du skal krydse af ved tilmeldingen, om du vil gå op som par eller enkelt deltager.

Hvis du deltager som enkelt deltager, så vil du på eksamensweekenden blive sat sammen med en anden deltager, som du gennemfører den praktiske del med. I vil får mulighed for at øve sammen lørdag formiddag.

Du skal fremsende din logbog kano@fdf.dk inden kursusstart. Logbogen skal godkendes af censor, inden du kan gå til eksamen.

I forhold til pensum skal du være opmærksom på, at du har turkanoinstruktør 1 og 2-hæftet, der er revideret i marts 2017. Ellers skal du købe et gennem Ungdomsringen.

Såfremt du har et Turkanoinstruktør 1 kursus gennem andre forbund eller har yderligere spørgsmål, så skal du kontakte kano@fdf.dk inden tilmelding.


Kursusledelsen
Peder Bertram Andreasen
Tlf: 51 90 72 87
E-mail: kano@fdf.dk


Vigtigt info vedr. din tilmelding
Hvis du er FDF'er bedes du logge ind i Medlemsservice (https://medlem.fdf.dk/) inden du tilmelder dig, da du ellers selv vil skulle betale for dit kursus. Hvis du ikke er FDF'er vil der blive pålagt et gebyr på din tilmelding. 


For FDF'ere - Hjælp til valg af betaler: 
Faktura til *kreds*
bruges hvis din kreds skal betale for dit kursus
Betalt nu (med betalingskort) bruges hvis du selv skal betale for dit kursus eller har en specifik aftale med kredsen om at lægge pengene ud
Anden: bruges kun efter aftale med FDFs Forbundskontor 

Pris

Pris: 1.463,00

Pladser

Antal pladser: 8
Ledige pladser: 8

Hvor

Odense
Hjallesegade 4
5260 Odense S

Hvornår

Fra 29-09-2023 20:00
Til 01-10-2023 13:00

Arrangør

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF
33136888
FDF@FDF.dk