Turkanoinstruktør 1 - Odense

03-05-2024 20:00 til 05-05-2024 13:00

Kurset henvender sig til ledere, der vil på kortere kanoture, og muliggør kanosejlads med op til seks kanoer (12 personer) i beskyttet farvand. Man må padle i sommerhalvåret (15. maj til 31. oktober) i op til fire m/sek. Vandet skal minimum være 13 grader. Da Turkanoinstruktør 1 afholdes som et weekendkursus, vil et sikkerhedskursus være en del af programmet og skal derfor ikke tages inden kursets start. Deltagelse på kurset forudsætter, at man kan svømme 200 meter. Hvis du efter kurset vil videre til Turkanoinstruktør 2, skal du læse op og træne hjemme.

Du finder kursusindbydelsen her

Hvis du er FDF'er bedes du logge ind i Medlemsservice (www.medlem.fdf.dk) inden du tilmelder dig, ellers vil du selv skulle betale for dit kursus. Hvis du ikke er FDF'er vil der blive pålagt et gebyr for deltagelse. 

Spørgsmål sendes til kano@fdf.dk 

Hjælp vedr. valg af betaler:
Faktura til: *kreds* bruges hvis kredsen betaler for dit kursus.
Betal nu (med betalingskort) bruges hvis du selv skal betale for dit kursus eller har en specifik aftale med kredsen om at lægge pengene ud.
Anden
: bruges kun efter aftale med FDFs Forbundskontor.


Pris

Pris: 1.492,00

Pladser

Antal pladser: 16
Ledige pladser: 0
Der er i øjeblikket ingen ledige pladser. Hvis du tilmelder dig, vil du komme på ventelisten.

Deltager

Betaling

Hvis du ønsker at betale via faktura sendt til din enhed, skal du være logget ind.

Spørgsmål

Er du FDF'er? *

Køn *

Angiv venligst dit køn
Kostallergi og andre fødevarehensyn *

Ønsker du at angive oplysninger om kostallergier eller andre fødevarehensyn?Medicin og sygdom? *

Ønsker du at angive oplysninger om medicin og sygdom?Bemærkninger *

Har du øvrige bemærkninger til din tilmelding? Ved spørgsmål bedes du skrive direkte til kursusledelsen.Samtykke

Hvis du har afgivet helbredsoplysninger eller andre personfølsommeoplysninger i forbindelse med denne tilmelding, giver du hermed samtykke til, at Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF kan behandle disse oplysninger i forbindelse med det arrangement, som du har tilmeldt dig. Formålet er at sikre, at der kan tages hensyn til de givne oplysninger i forbindelse med arrangementet, herunder i forbindelse med aktiviteter, overnatning og madlavning mv. Oplysningerne behandles udelukkende af relevante medarbejdere, såsom f.eks. nærmeste instruktør, køkkenansvarlige samt kursusleder og relevante administrative medarbejdere på FDFs forbundskontor. Dit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved henvendelse til FDFs forbundskontor på FDF@FDF.dk eller tlf. 33 13 68 88. Konsekvensen af tilbagekaldelse kan være, at vi ikke kan tage de fornødne hensyn. I relation til din afgivelse af personoplysninger i forbindelse med denne tilmelding og deltagelse i arrangementet henviser vi til landsforbundets privatlivspolitik (www.fdf.dk/privatlivspolitik).

Jeg accepterer tilmeldingsbetingelser for dette arrangement

Hvor

Odense

Hvornår

Fra 03-05-2024 20:00
Til 05-05-2024 13:00

Arrangør

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF
33136888
FDF@FDF.dk