Seniorkursus Vork - Uge 42 2023

15-10-2023 14:00 til 21-10-2023 12:00

VELKOMMEN TIL SENIORKURSUS – EN DEL AF DIT SENIORLIV

Du sidder her med indbydelsen til en af efterårets suverænt fedeste oplevelser! Planlægningen er i gang, for snart mødes en masse unge mennesker i Vejle for at begive sig afsted mod Seniorkursus Vork.

Uanset om du er med for første gang eller er en erfaren kursusdeltager, vil du på FDF Seniorkursus Vork få oplevelser for livet, som du sent kommer til at glemme. Du vil både komme til at opleve det store fællesskabssus, når hele kurset er samlet, du vil opleve sammenholdet i din gruppe og du vil også få plads til fordybelse og eftertanke.

På Vork vil du møde mennesker fra nær og fjern, deltagere og frivillige medarbejdere, der sammen bliver en del af et helt unikt fællesskab. Et fællesskab, hvor vi har brug for dig, hvor du kan være dig selv, kan være mere end da du kom og kan være med til at bidrage til oplevelserne, traditionerne og Vork-ånden.

Vork er et sted, hvor man VIL hinanden, passer på hinanden, accepterer hinanden – forskellige som vi er. Vi lærer os selv og andre at kende på ̊ godt og ondt. Hvert eneste år kan vi som frivillige medarbejdere med glæde sende mange seniorer hjem, som har været med til at skabe et godt og givende kursus for sig selv og ikke mindst hinanden.

Vi mener, at FDF Seniorkursus Vork er med til at give unge mennesker (DIG!) et ståsted at møde verden fra!

Vi glæder os meget til at se dig til efteråret.

På vegne af alle instruktørerne på FDF Seniorkursus Vork

 

Amalie Bjerre Falkesgaard
Tlf: 22 25 48 08
E-mail: amaliebf@hotmail.com

 

Du finder kursusindbydelsen her. 


Hjælp vedr. valg af betaler:
Faktura til: *kreds* bruges hvis kredsen betaler for dit kursus.
Betal nu (med betalingskort) bruges hvis du selv skal betale for dit kursus eller har en specifik aftale med kredsen om at lægge pengene ud.

Andet: bruges kun efter aftale med FDFs Forbundskontor.

Pris

Pris: 2.689,00
Rejseudgifter kompenseres med kr 0,91 per kilometer.

Hvor

FDF Lejrcenter Vork
Vork Bakker 12
7100 Vejle

Hvornår

Fra 15-10-2023 14:00
Til 21-10-2023 12:00

Arrangør

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF
33136888
FDF@FDF.dk