Kursus for nye og kommende ledere, Landsdel 4

08-11-2023 18:00 til 08-11-2023 21:00

Du har måske oplevet flere i FDF fortælle dig om situationer, ting eller ord hvis betydning bliver taget forgivet, og du er måske blevet lidt træt af at spørge, hvad er det?
Dejligt at du vil være med til at give børn og unge et ståsted at møde verdenen fra. Du har måske oplevet flere i FDF fortælle dig om situationer, ting eller ord hvis betydning bliver taget forgivet, og du er måske blevet lidt træt af at spørge, hvad er det? Så kom med på kursus for nye og kommende ledere. På dette kursus modul vil du få indsigt i FDFs overordnet struktur, formål og værdier. Du vil få mulighed for at reflekterer over, hvordan du gerne vil være leder i FDF. Derudover vil du også have mulighed for at stille alle de spørgsmål du har til instruktøren for kurset, men også erfaringsudveksle med alle de andre deltagere som står i nogenlunde den samme situation som dig.

Kursus Nye og Kommende ledere henvender sig til voksne, som er nye i rollen med at have ansvar for aktiviteterne for kredsens børn og unge. Det kan både være voksne, som for nyligt er blevet en del af kredsens lederflok og ikke har en lang FDF-baggrund, og unge ledere, som er opvokset i kredsen, men er nye i rollen som leder med ansvar for et børnehold. På kurset møder du nye ledere fra andre kredse og du får mulighed for at lære mere om 'det store FDF' udenfor din egen kreds. Samtidig får du viden om FDFs historie, værdigrundlag og de mange områder i FDF, som du kan engagere dig i og få indflydelse på. Vi åbner med andre ord organisationen op og giver dig mulighed for at reflektere over din egen ledergerning og ønsker for dit frivillige engagement - og spejle dig i andres.

Denne aften vil der parallelt være Kredsledermøde for kredslederne i landsdelen. Så man ville kunne fylde en bil i kredsen sammen med sin kredsleder. Læs Mere FDF.dk/Landsdel4 

Pladser

Antal pladser: 20
Ledige pladser: 20

Hvor

Silkeborg Højskole
Platanvej 12
8600 Silkeborg

Hvornår

Fra 08-11-2023 18:00
Til 08-11-2023 21:00

Arrangør

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF
Rasmus Bach Ottosen
41731184
rbo@FDF.dk