KursusSTART Hardsyssel (F24)

28-03-2024 15:00 til 01-04-2024 11:00

Nu sker det noget vildt fedt! For nu er du startet i 7. eller 8. klasse, og dermed kan du starte dit kursusliv i FDF.

Det første kursus, du kan komme på, er KursusSTART, som er designet til at give dig den bedste første kursusoplevelse, så du bliver helt vild efter at komme af sted på flere kurser. KursusSTART giver dig nyttig viden om FDF og præsenterer dig for alt det FDF, der sker uden for din egen kreds - og klæder dig på til at blive assistent hjemme i kredsen. KursusSTART er en sjov lejr og et sted, hvor du bliver klogere på dig selv - og sammen med en flok unge som dig selv får du et nøje planlagt kursus, fyldt med nye venskaber og oplevelser, du vil huske.

Oplevelser, viden og alt det andet
På KursusSTART er alle deltagere samlet i én gruppe. Der er program med oplevelser for enhver smag, der spænder fra fx løb, leg og ballade til drama, grin, sang og musik. Der er rum til samtaler om livets store spørgsmål, tro og eksistens. KursusSTART indeholder den vigtige grundlæggende FDF-viden om FDFs ambition, værdier og pædagogik. Selvom der er program hele dagen, er der også planlagt tid til hygge, leg og eventyr i mørket, ligesom madlavning, rengøring og opvask er opgaver, vi deles om.

Tryghed og de bedste venner
KursusSTART er et lille kursus med fokus på tryghed, så alle får en god oplevelse. Du lærer de andre deltagere rigtig godt at kende, og flere vil du møde igen, næste gang du deltager på et kursus eller arrangement i FDF.

Kursus for første gang
KursusSTART er dig, der ikke har været på kursus før, og du kan derfor kun deltage én gang. Til gengæld kan du bagefter deltage på et væld af andre kurser i FDF.


Kursusledelsen
Anna Nielsen
Tlf.: 22552204
Mail: annanielsen@fdf.dk

Nicolai Pelzer
Tlf:: 23272067
Mail: nicolaipelzer@fdf.dk

 

Du finder kursusindbydelsen her

 

Hjælp vedr. valg af betaler:
Faktura til: *kreds* bruges hvis kredsen betaler for dit kursus.
Betal nu (med betalingskort) bruges hvis du selv skal betale for dit kursus eller har en specifik aftale med kredsen om at lægge pengene ud.
Anden: bruges kun efter aftale med FDFs Forbundskontor.


Pris

Pris: 1.895,00
Rejseudgifter kompenseres med kr 0,69 per kilometer.

Hvor

Hardsyssel Efterskole
Hardsysselvej 2
7600 Struer

Hvornår

Fra 28-03-2024 15:00
Til 01-04-2024 11:00

Arrangør

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF
33136888
FDF@FDF.dk