Familielejr 2024

21-07-2024 13:00 til 27-07-2024 12:00


På FDFs familielejr i uge 30, åbner Pippi, Emil, Ronja og andre børn fra småland, dørene til en magisk uge i eventyrets tegn. Tag din familie med til et sted hvor fantasi og bøger bliver levende. Aktiviteter er for hele familien, dog er vores sigte de 3-7 årige.

Grundet stor efterspørgsel til FDF Familielejr har landsforbundet besluttet, at børn over 1 år skal være medlem af FDF for at kunne deltage på lejren. Læs nærmere omkring dette i tilmeldingsguiden som du finder i højre side sammen med invitationen til familielejren. Se under dokumenter. 

Hvis du i løbet eller til sidst i din tilmelding får besked om at et/flere familiemedlemmer har fået plads på venteliste, skal du stadigvæk gennemføre din tilmelding. Dette skyldes at vi har reserveret et givent antal pladser, som tildeles når tilmeldingen er fyldt. 

Pris

Pris: 0,00

Pladser

Antal pladser: 159
Ledige pladser: 4

Spørgsmål

Hvordan ønsker I at bo? *

Ansvar ved sejlads *

FDF har på familielejren ikke mulighed for at arrangere kano og kajaksejlads, men du kan til dig og dine børn, under eget ansvar, låne en kano eller kajak af FDF. Du har det fulde ansvar for din egen og dine børn/unges sikkerhed i forbindelse med sejlads i kano/kajak, der finder sted under Familielejren. Du skal sikre dig, at alle i fartøjet bærer redningsvest, og at de er korrekt spændt. Ved at trykke "Godkender" på denne side accepter du ansvaret for den eller de personer under 18 år, som vil benytte kanoerne til sejlads.Kompetencekasse

Hvis du har nogle kompetencer du gerne vil bidrage med, er klatreinstruktør, en haj på et klaver eller andet, så skriv det gerne her.

Kostallergier og andre fødevarehensyn *

Ønsker du at angive oplysninger om kostallergier eller andre fødevarehensyn? Det er her du skal angive, hvis I er en eller flere som er vegetar, veganer eller andet.Evt. bemærkninger til jeres tilmelding

Herunder behov mht. ønske om at sove inde

Samtykke

Hvis du har afgivet helbredsoplysninger eller andre personfølsommeoplysninger i forbindelse med denne tilmelding, giver du hermed samtykke til, at Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF kan behandle disse oplysninger i forbindelse med det arrangement, som du har tilmeldt dig. Formålet er at sikre, at der kan tages hensyn til de givne oplysninger i forbindelse med arrangementet, herunder i forbindelse med aktiviteter, overnatning og madlavning mv. Oplysningerne behandles udelukkende af relevante medarbejdere, såsom f.eks. nærmeste instruktør, køkkenansvarlige samt kursusleder og relevante administrative medarbejdere på FDFs forbundskontor. Dit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved henvendelse til FDFs forbundskontor på FDF@FDF.dk eller tlf. 33 13 68 88. Konsekvensen af tilbagekaldelse kan være, at vi ikke kan tage de fornødne hensyn. I relation til din afgivelse af personoplysninger i forbindelse med denne tilmelding og deltagelse i arrangementet henviser vi til landsforbundets privatlivspolitik (www.fdf.dk/privatlivspolitik).

Jeg accepterer tilmeldingsbetingelser for dette arrangement

Hvor

Friluftscenter Sletten
Bøgedalsvej 16
8680 Ry

Hvornår

Fra 21-07-2024 13:00
Til 27-07-2024 12:00

Arrangør

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF
33136888
FDF@FDF.dk