Jorden rundt på 6 dage; Sommerlejr på Møgelø 2024

30-06-2024 17:00 til 05-07-2024 14:00

Ledere Numling Passive medlemmer Senior Seniorvæbner Puslinge/Tumlinge Puslinge Pilte Væbner Bestyrelse
Kære opdagelsesrejsende
Så er det nu du har mulighed for at tilmelde dig sommerens fedeste lejrtur. Det er selvfølgelig sommerlejren på Møgelø. Vi skal i år på en fantastisk rejse rundt i hele verden sammen med dine bedste FDF-venner. Verden er vores legeplads og i løbet af ugen skal vi rundt i alle verdensdele og opleve forskellige måder at leve på, smage mad fra fremmede egne, danse nye danse og samle massevis af stempler i vores rejseglade pas.
’At rejse er at leve’ sagde H.C. Andersen, så vi tager rygsækken på og bevæger os ud i en verden af spændende nye eventyr.

Fakta om lejren:
Hvornår?: Lejren er fra søndag d. 30. juni kl. 17.00 til fredag d. 5. juli kl. 14.00. Vi sejler fra ”havnen” på fastlandssiden. Vi skal sejle af flere omgange, så vær tålmodig. Når lejren slutter, sejles forældre over til Møgelø, hvor vi hygger os med jeres medbragte eftermiddagskaffe og lidt underholdning. Fra kl. 15.30 sejles alle over til fastlandet, men vi er selvfølgelig nødt til at gøre det lidt ad gangen, så der kan være ventetid.

Hvor?: Lejrens adresse er: Juulsborg, Møgeløvej 33, 8600 Silkeborg.

Hvem?: Alle børn og ledere i FDF Silkeborg 2. Derudover tanter og onkler, som hjælper til med praktiske ting.

Hvorfor?: Fordi det bare er årets allerbedste FDF-oplevelse, som du kan dele med dine venner.

Hvem sover hvor?: Alle Puslinge, Tumlinge og Pilte sover indendørs i køjesenge. Væbnere, seniorvæbnere og seniorer får besked inden lejren på om de sover inde eller ude. 

Kan forældre hjælpe?: Ja, der er flere muligheder for at hjælpe. Det vil fremgå af tilmeldingen, hvad man kan melde sig til. Vi kan fx altid bruge hjælp i køkkenet til madlavning, eller til kagebagning og rengøring. Så tøv endelig ikke med at melde jer. Det kræver ikke særlige kundskaber at hjælpe til, og det er med til at gøre lejren
god for alle, at der er forældre, som vil hjælpe.

Pris?: Lejren koster 800 kr. Det betales via den elektroniske tilmelding. Kredsen modtager sommerlejrtilskud fra Silkeborg Kommune via BUS.

Hvad med slik?: Der er selvfølgelig åbent i Tutten hver dag, hvor man kan købe for 5 kr. slik. Dette er med i prisen, så du skal ikke have penge med. Vi beder om, at der ikke medbringes slik.

Mobiltelefoner?: Det er ikke tilladt for Numlinge, Puslinge og Tumlinge at medbringe mobiltelefoner. Pilte, Væbnere, Seniorvæbnere og Seniorer må tage telefoner med, men vi har regler for, hvornår man kan bruge dem.

Brev hjemmefra?: Børnene synes det er fantastisk at få en hilsen hjemmefra, når de er på lejr. Brevene deles ud dagligt i spisesalen. Brevene kan sendes til adressen: Juulsborg, Møgeløvej 33, Møgelø. De kan også lægges i postkassen ved ”havnen” døgnet rundt. Vi tømmer denne postkasse hver dag. Tal gerne med dit barn om deres
forventninger til post, så vi undgår børn, som er meget kede af det. Vi beder om, at I ikke sender slik med.

Spørgsmål?: Henvend dig til din leder eller til lejrchef Sara Randorff på tlf: 27 47 56 64

Særlige forhold?: Er der nogen som nemt tisser i sengen, så giv os lige et praj, så vi ved hvem der skal op at tisse, inden vi voksne går i seng. Husk også at informere os, hvis dit barn har allergi, overfølsomhed eller hvis der er andre hensyn vi skal være opmærksomme på.

Medicin: Daniel er medicinansvarlig leder på turen. Det er ham, du skal aflevere evt. medicin til inden afgang søndag. Det er vigtigt at der er beskrevet hvad der skal gives, hvornår det skal gives, og hvad vi ellers skal være opmærksomme på. Angiv også dette på tilmelding, når du melder dit barn til sommerlejren.

Brug for kontakt til os under lejren?: Hvis I har brug for at kontakte os under lejren, så ring til lejrchef Sara Randorff på tlf: 27 47 56 64 eller til dit barns egen leder.

Besøg på lejren?: Vi vil meget gerne undgå besøg på lejren, da det ofte skaber situationer med børn, som er kede af det. Man er dog altid velkommen som tante/onkel, hvor man hjælper til på lejren et par dage eller hele ugen.


Pris

Pris: 800,00

Tilmeldinger

43 tilmeldinger

Hvor

Møgelø
Møgeløvej 33
8600 Silkeborg

Hvornår

Fra 30-06-2024 17:00
Til 05-07-2024 14:00

Arrangør

FDF Silkeborg 2
25342505
r.holmegaard@gmail.com