Sommerlejr 2024 gæstetilmelding

07-07-2024 09:00 til 13-07-2024 14:00

Kom med til den danske troldmansskole Sletholm, og oplev den sande magi i FDF.

Sommeren bliver magisk med FDF i år, og giver god mulighed for at lære nye venner at kende. 

FDF Virum tager i år på sommerlejr sammen med de FDF kredse der ligger i nærheden. Vi skal til friluftscenter Sletten ved Silkeborg, FDF's største lejrområde. 

I netværket håber vi på at kunne stille med omkring 200 deltagere til lejren fra Puslinge til Seniorer (og ledere)

Alt det betyder også at vi kan lave nogle virkelig fede aktiviteter på lejren. Sletten ligger nemlig lige ud til Julsø, og der er både god plads på græsset samt skovområder hvor vi kan have det sjovt. Der er også mange aktiviteter på Sletten vi kan bruge når vi er derovre.

Der er arrangeret fælles bustransport fra Buddinge Kirke søndag formiddag, og tilbage til samme sted lørdag hvor vi satser på at ankomme klokken 14.

For de yngste kan det være nogle forældre tænker det er langt væk, og kan børnene nu klare så lang tid på lejr? Til det må vi sige JA, det kan de godt. Alene blandt de ledere som planlægger lejren har vi over 100 års erfaring inden for FDF, og vi skal nok sørge for at dagene både bliver underholdende for alle aldersgrupper, samt at der er tid til at de yngste ikke bliver for udkørt. Derudover har vi brugt mange timer på at lære hvordan vi skal håndtere hjemve hvis det skulle dukke op.

Samtidig er der måske nogle af vores lidt ældre medlemmer der kan huske at vi i marts 2018 var på en kredsweekend med Harry Potter tema, og tænker at de har allerede oplevet alt omkring det. Det vil vi gerne lade komme på prøve, for vi mener at vi kan lave sjovere og vildere aktiviteter på en uge, end vi kan på en weekend. Derudover er I blevet en smule ældre siden dengang, så de aktiviteter I bliver udsat for er også lidt anderledes.

Der udsendes deltagerbrev med yderligere oplysninger når vi er tættere på lejren.

Pris

Pris: 1.200,00

Hvor

Buddinge Kirke
Buddingevej 293
2860 Søborg
Danmark

Hvornår

Fra 07-07-2024 09:00
Til 13-07-2024 14:00

Dokumenter

Arrangør

FDF Virum
29612617
pdrejer@hotmail.com