Turkanoinstruktør 1 - Bagsværd

28-04-2023 20:00 til 30-04-2023 13:30

Turkanosikkerhedskursus

Dette kursus henvender sig til dig, der gerne vil lære basisfærdigheder i forhold til at padle i kano. Kurset består af en teoridel, hvor bl.a. sejladsregler og sikkerhedsinstruksen gennemgås og en praktisk del, hvor der arbejdes med enkelt paddelteknik, en redningsmetode og flådedannelse. Desuden gennemgås, hvad dette kursus giver kompetence til.

 

Dette kursus giver dig ret til at lede mindre kanoture med børn, unge og voksne i FDF i meget beskyttet farvand udpeget f.eks. af kommunen med en vind på maksimum 4 m/s og en vandtemperatur på minimum 13 grader. Ligeledes giver kurset dig ret til at tage Turkanoinstruktør 1.

 

 

Turkanoinstruktør 1

Dette kursus henvender sig til dig, der gerne vil blive bedre til at padle i kano. Du bliver undervist i de forskellige paddeltag og manøvrer, som er nødvendige for at kunne styre en kano. Ligeledes vil der blive gennemgået teori om planlægning, organisering og ledelse af ture med grupper. Dette kursus giver dig ret til at lede kanoture med børn, unge og voksne i FDF i beskyttet farvand med en vind på maksimum 4 m/s og en vandtemperatur på minimum 13 grader og sejlads maksimum 20 meter fra kysten. Da Turkanoinstruktør 1 afholdes som et weekendkursus, vil et sikkerhedskursus være en del af programmet og skal derfor ikke tages inden kursets start. Deltagelse på kurset forudsætter, at der forinden er gennemført førstehjælpskursus på otte timer jævnfør gældende regler. Deltagelse på kurset forudsætter desuden, at man kan svømme 200 meter. Hvis du efter kurset vil videre til Turkanoinstruktør 2, skal du læse op og træne hjemme.


Du er velkommen til at kontakte FDFs kanoarbejdsgruppe på kano@FDF.dk. Kanoarbejdsgruppen kan hjælpe dig med rådgivning i forhold til uddannelse, sikkerhed, sejlads og indkøb af grej til jeres kanooplevelser.

Du finder kursusindbydelsen her og du kan læse mere på FDF.dk/kanoHjælp vedr. valg af betaler:

Faktura til: *kreds* bruges hvis kredsen betaler for dit kursus.

Betal nu (med betalingskort) bruges hvis du selv skal betale for dit kursus eller har en specifik aftale med kredsen om at lægge pengene ud.

Anden: bruges kun efter aftale med FDFs Forbundskontor.

Pris

Pris: 1.463,00

Pladser

Antal pladser: 20
Ledige pladser: 13
Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 18-04-2023 23:59:59

Hvor

Basværd
Valdemar Poulsens Vej 7
2800 Kongens Lyngby

Hvornår

Fra 28-04-2023 20:00
Til 30-04-2023 13:30

Arrangør

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF
33136888
FDF@FDF.dk