Lederskole Landsdel 3 (2024)

26-01-2024 19:00 til 28-01-2024 10:00

Vi glæder os til endnu en fantastisk god Lederskoleweekend. Vi har igen i år bygget lederskolen op med både korte og lange moduler, så vær opmærksom på det ved tilmelding. 

Pauser, måltider og alle de små situationer, hvor du kan snakke med andre ledere fra landsdelen har høj prioritet for os. Her får du lejlighed til at øse af dine egne erfaringer - og suge til dig fra dine FDF kollegaer. Udnyt muligheden og snak med deltagerne fra de andre kredse, så går du klogere og gladere hjem fra årets Lederskole.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hardsyssel Efterskole, som har de gode rammer til vores arrangement. Med håbet om endnu en fantastisk og lærerig Lederskole.

Bemærk at prisen differentierer alt efter hvornår du ønsker at deltage. 

Pris

Pris: 0,00

Deltager

Betaling

Hvis du ønsker at betale via faktura sendt til din enhed, skal du være logget ind.

Spørgsmål

Er du FDF'er`? *Hvornår ønsker du at deltage *

Herunder vælger du hvor meget du ønsker at tilmelde dig (du vælger moduler senere).Ønsker du at deltage i SeniorEventet *Lederskoledeltagelse *

Hvor mange gange tidligere har du deltaget på Lederskolen?

Børnepasning *

Børnepasning tilbyde hele weekenden og det er gratis at have sine børn med.Kostallergi og andre fødevarehensyn *

Ønsker du at angive oplysninger om kostallergier eller andre fødevarehensyn? Det er også her du skal angive, hvis dit barn er vegetar, veganer eller andet.Bemærkninger *

Har du øvrige bemærkninger til din tilmelding? Ved spørgsmål bedes du skrive direkte til kursusledelsen.Samtykke

Hvis du har afgivet helbredsoplysninger eller andre personfølsommeoplysninger i forbindelse med denne tilmelding, giver du hermed samtykke til, at Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF kan behandle disse oplysninger i forbindelse med det arrangement, som du har tilmeldt dig. Formålet er at sikre, at der kan tages hensyn til de givne oplysninger i forbindelse med arrangementet, herunder i forbindelse med aktiviteter, overnatning og madlavning mv. Oplysningerne behandles udelukkende af relevante medarbejdere, såsom f.eks. nærmeste instruktør, køkkenansvarlige samt kursusleder og relevante administrative medarbejdere på FDFs forbundskontor. Dit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved henvendelse til FDFs forbundskontor på FDF@FDF.dk eller tlf. 33 13 68 88. Konsekvensen af tilbagekaldelse kan være, at vi ikke kan tage de fornødne hensyn. I relation til din afgivelse af personoplysninger i forbindelse med denne tilmelding og deltagelse i arrangementet henviser vi til landsforbundets privatlivspolitik (www.fdf.dk/privatlivspolitik).

Jeg accepterer tilmeldingsbetingelser for dette arrangement

Hvor

Hardsyssel Efterskole
Hardsysselvej 2
7600 Struer

Hvornår

Fra 26-01-2024 19:00
Til 28-01-2024 10:00

Dokumenter

Arrangør

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF
Thomas Munch
22570502
tmouridsen@gmail.com