VM Finalen 2024

08-05-2024 16:00 til 12-05-2024 16:00

Ledere Seniorer Seniorvæbnere Væbnere

Så det tid til årets Væbnermesterskabsfinale!

Væbnermesterskabet er for alle væbnere, seniorvæbnere, og seniorer og bliver afholdt på VM pladsen i Ballerup under kristihimmelfartsferien.

Vi har siden årets start allerede arbejdet en del med net-opgaverne til VM. Specielt under de såkaldte hotspots. Det er dog ikke et krav at have været med til klare disse opgaver eller have været med til hotspotsene for at kunne komme med til finalen.

Vi mødes onsdag eftermiddag kl. 16.00 ved FDF Ikast, hvorfra vi kører i private biler derover da dette er det billigste. Ruten er enten over Storebælt eller med Molslinjen.
Efter finalens afslutning søndag ved 12-tiden, kører vi tilbage mod FDF Ikast hvor vi forventer at være tilbage omkring kl. 16.00.

Vi er ikke helt sikker på at vi ledere har plads til alle deltagere. I tilfælde af at der ikke er nok plads, bliver pladserne givet til de hurtigt tilmeldte.

Pakkelisten kan findes under dokumenter.

Prisen for deltagere er 900,- kr. Dette er incl. transport til og fra København, transport rundt på løbet (S-tog og bus), forplejning og deltagergebyr.

Tilmeldingsfrist er 8. april.

Har du spørgsmål kan du enten tage fat i din leder, ringe til Eskild på 6084 3542, eller til Bjarke på 2175 5872.
Du kan også læse mere på mesterskabet.dk

Vi har brug for hjælp!

Vi er ikke ledere nok til både at tage holdene med rundt på selve løbet, stå for poster, som vi også er forpligtet til, og sørge for måltiderne. Så hvis der er nogen forældre der kunne tænke sig at komme med og tage del i arrangementet og kan køre vil det være perfekt.
Man bliver selvfølgelig kompenseret for kørsel (1,5 kr. pr. kilometer) og broafgift/færgebillet afhængig af den billigste rute og betaler, ligesom lederne, kun kostprisen (300,- kr.) for hele turen. Hvis man vil høre mere om det kan man ringe til Eskild på 6084 3542

Hvad man kan forvente som postmandskab: